Kuva: Stevensin piirikunta, Washington, sheriffin toimisto

Sankarikoira pelasti 84-vuotiaan omistajan hengen

Washingtonin maaseudulla tapahtui viime viikolla koskettava pelastusoperaatio, kun 13-vuotias Gita-koira pelasti omistajansa, joka oli kaatunut ja jäänyt loukkuun mökkiinsä useiksi tunneiksi.

Mies oli loukannut jalkansa eikä pystynyt nousemaan, mutta uskollinen Gita toimi nopeasti ja johdatti viranomaiset omistajansa luokse.

Lue myös:

Stevensin piirikunnan sheriffin toimiston mukaan Gita toimi tilanteessa kuin todellinen sankari, mikä pelasti 84-vuotiaan omistajan hengen.

Gita-koiran ja hänen omistajansa tarina alkoi, kun paikallinen sheriffin apulainen huomasi koiran istuvan keskellä tietä. Viranomainen yritti saada Gitan mukaansa poliisiautoon löytääkseen tämän omistajan, mutta koira ei suostunut lähtemään. Apulainen alkoi pohtia, että jotain on vialla.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

HERO DOG SAVES OWNEROn 09/25/24 Deputy Wright was patrolling a rural wooded area of Stevens County when he came upon a…

Posted by Stevens County Sheriff's Office on Tuesday, October 1, 2024

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Apulainen seurasi Gitaa kapealle polulle, joka johti syrjäiselle kesämökille. Pian hän kuuli vanhan miehen äänen pyytävän apua.

Mies oli kaatunut ja loukannut jalkansa useita tunteja aiemmin, eikä ollut päässyt ottamaan tarvitsemiaan lääkkeitä.

– Tilanne olisi voinut saada vakavia seurauksia, jos miestä ei olisi löydetty ajoissa, sheriffin toimisto kertoi lausunnossaan.

Sankarikoira Gita

Sheriffin toimiston mukaan Gita on rescue-koira, ja se on ollut omistajansa paras ystävä vuosien ajan. Ilman Gitaa tarinan loppu olisi voinut olla hyvin toisenlainen. ”Gita pelasti hänen henkensä sinä päivänä”, sheriffin toimisto korosti.

Tarinat koirista, jotka etsivät hätäapua omistajilleen, ovat aina kiehtoneet ihmisiä, ja tämä tapaus on jälleen osoitus siitä, kuinka uskollisia ja sankarillisia lemmikit voivat olla.

 

Lue lisää aiheesta...