Lattian alla majaillut valtava karhu säikäytti talon asukkaat

Kalifornian Monroviassa sijaitsevan kodin asukkaat saivat äskettäin kokea yllätyksen, jota he eivät olisi osanneet odottaa.

Mark Chou ja Mark Lanza olivat katsomassa kauhuelokuvaa, kun he kuulivat talon sisältä epätavallista ääntä. Äänten lähteeksi paljastui iso karhu, joka oli päässyt livahtamaan talon ryömintätilaan.

– Totesimme jonkin piileskelevän lattian alapuolella. Hiivimme lähemmäs ja kuulimme lisää raapimista muistuttavaa ääntä. Juoksimme takaisin sisälle, Chou kuvaili tilannetta KTLA-uutissivustolle.

Asukkaat olivat järkyttyneitä, kun he havaitsivat, että heidän kotinsa alapohjassa asusti yli satakiloinen karhu. Lanza ja Chou asensivat kameran kuvaamaan kodin kellariin johtavaa tuuletusaukkoa, ja kameran kuvamateriaali vahvisti heidän epäilynsä: kontio oli niin suuri, että se mahtui hädin tuskin talon rakenteisiin.

Kun tilanne selvisi, asukkaat ryhtyivät toimiin varmistaakseen, ettei karhu pääsisi enää tunkeutumaan heidän kotiinsa. He asensivat alapohjaan peltilevyn estääkseen eläimen uudelleen saapumisen. Toiveena on, että karhu pysyisi jatkossa kaukana kodin rakenteista.

Onneksi otso ei ehtinyt aiheuttaa vahinkoa, mutta tilanne säikäytti asukkaat kunnolla. Tapaus muistuttaa, kuinka villieläimet saattavat toisinaan löytää tiensä ihmisten asumusten läheisyyteen, erityisesti alueilla, joissa karhuja tavataan luonnostaan.

Katso video tästä.

Lue myös:

 

Lue lisää aiheesta...