Kuva: Rumble

Koira pelasti lumimyrskyn keskellä syntyneen vasikan hengen

Moni meistä on nähnyt suloisia eläinvideoita, joissa kaksi eri eläinlajia muodostaa ystävyyden, mutta tämä tarina vie sen uudelle tasolle.

Tämän tarinan päähenkilö on vastasyntynyt vasikka, joka syntyi yllättäen ystävänpäivänä keskellä kovaa talvimyrskyä. Vasikka oli kylmissään ja heikossa kunnossa. Perhe toi sen vallitsevien olosuhteiden vuoksi sisälle taloon.

Vasikka pystyi hädintuskin aukaisemaan silmiään tai liikuttelemaan jalkojaan.

Sitten tapahtui jotain yllättävää; perheen koira kiinnostui pikkuisesta vasikasta. Se asteli lähemmäs, aivan kuin tietäen, että vasikka tarvitsi lohtua ja lämpöä.

Koira asettui makuulle vasikan viereen.

– Se vain tuijotti pienokaista suoraan silmiin, omistaja kertoo. Pian sen jälkeen koira alkoi nuolla vasikkaa, aivan kuin yrittäen lämmittää sitä omilla pusuillaan. Tämä ele oli paitsi suloinen, myös erittäin hyödyllinen vasikan toipumiselle. Koira tajusi, että tämä ei yksinään riittänyt. Niinpä se meni makaamaan osittain vasikan päälle, lämmittäen sen kehoa omallaan.

Lopulta vasikka alkoi liikkumaan ja jopa ääntelemään. Pian se pääsi jo jaloilleen ja sitä pystyttiin alkaa ruokkimaan.

Vasikka sai nimekseen Valentine, koska se syntyi ystävänpäivänä. Seuraavat päivät koira ja Valentine viettivät tiiviisti yhdessä. Valentine toipui hitaasti mutta varmasti koiran huolenpidon ja perheen hoivan ansiosta.

Kun Valentine alkoi taas vahvistua ja sen kunto koheni, se päästettiin takaisin ulos äitinsä luo. Mutta tätä ennen perhe onnistui taltioimaan suloisen hetken kameralle: koira ja vasikka viettivät vielä viimeiset yhteiset hetket sisällä ennen vasikan paluuta navettaan.

On selvää, että Valentine sai alusta alkaen erityisen kohtelun, ja sen ystävyys koiran kanssa tulee varmasti olemaan pitkäaikainen. Tämä ainutlaatuinen yhteys kahden eri eläimen välillä on sulattanut sydämiä ympäri maailmaa.

Katso video tästä.

Tämä tarina muistuttaa meitä siitä, miten eläimet voivat muodostaa odottamattomia mutta kauniita siteitä – ja joskus ne voivat auttaa toisiaan vaikeina hetkinä.

Lue myös:

 

Lue lisää aiheesta...